Trist dag!!!

Tänkte berätta om mig själv och lite av vad jag kämpar med i livet.
Under mina tonår så hade jag det väldigt jobbig och kämpade imot ätstörningar och depretion och ångest. En tid i mitt liv som va väldigt jobbigt och som nästan bekostade mig livet.

I dagens läge så mår jag bra från ångest och allt med min aneroxia men en sjukdom som alltid plågar ens huvud och som man alltid får kämpa imot.

I visa perioder så är det jobbigt för det alltid finns i ens tankar en sjukdom som man aldrig blir frisk i från hur mycket man än vill.

Jag är mycket tacksam över att jag har min mamma som har varit med och kämpa igenom allt det tillsammans med mig och som inte gav upp hoppet på mig när jag själv knappt orkade med allt.

Tack vare henne så finns jag fortfarande kvar idag, men klart det finns ibland man har ångest över allt med mat men jag äter ändå som jag ska.

Men visa perioder så är jag inte nöjd över mig kropp och känner inte jag mår bra över det.

Som min mamma brukar säga Linda du är stark och du klarar det du kommer alltid få leva med sjukdomen det är något som inte försvinner men du kan ända kämpa imot den och ha kontroll på den.Du blev engång frisk från den och det kan aldrig ta över dig igen.

Och det har jag i mitt huvud ófta när jag känner mig missnöjd över mig själv.

Det är inte bara du själv som plågas över denna svåra sjukdom även alla nära och kära runt dig plågas över det oxå.

Jag plågaste otrolig mycket över sjukdomen och allt runt mig men min mamma plågades precis lika mycket aldrig kul och se sin dotter vara så allvarlig sjuk och som till och med kan bekosta en livet och hur man tynar bort bara mer och mer.

Så det jag vill komma med allt det här är att det går alltid och kämpa och övervinna sjukdomen, även om du får leva med det och kämpa med det hela livet så går det ändå och komma så långt med den så du kan ha kontroll på det.

Ingenting här i livet är omöjligt det gäller bara och va stark och orka kämpa imot saker.

Love and kisses Linda




Min älskade lillasyster som alltid har funnits där och Jag


Min mamma och jag sommaren 2007


God kväll!

Då har man precis ätit lite mat då, satt fint i magen måste jag säga =) idag så har jag som sakt jobbat sen när jag sluta så gick jag ner till min arbetskamrat Fia i köket och åt lite lunch och prata lite.sluta med att jag vart kvar där tills hon sluta.

Sen tog vi sällskap hem och hon följde med in till mig en stund innan hon skulle iväg och hämta sin son på dagis.

Annars idag har jag inte gjort så mycket bara varit hemma och tagit det lungt på eftermiddagen och sen blev det jag laga lite mat när Nermin kom hem vid halv 7 ungefär.

Och nu sitter jag framför datorn och läser lite bloggar och pratar med folk.
Blir nog och slänga sig framför tvn snart resten av kvällen.

Ska ju upp och jobba i morgon igen så blir och sova om några timmar.

Hoppas alla har haft en bra dag och får en bra kväll

Love Linda



Hej på er!!!

Har inte bloggat på hela dagen då jag har jobbat idag, och sen efter jobbet så träffa jag mamma och syrran en stund och sen handlat.
Sen kom Nermin hem från jobbet och då åkte vi iväg och slängde massa skräp på återvinings centralen så vi fick bort lite av allt skit i förrådet som vi har rensat bort.
Men har fortfarande massor och kolla igenom som inte ska va kvar men får ta mer i veckan.

Och nu ikväll så har vi ätit lite och nu sitter vi vid varsin dator och glor och är jätte sociala mot varandra haha.

Blir snart och kolla klart på Jersey Shore eller hur det nu stavas och sen lägga sig och försöka sova, då det blir upp tidigt imorgon igen för och jobba några timmar.

Ja som ni märker så har inte min dag varit så intressant men tänkte iallafalla göra ett inlägg och berätta lite hur min dag sett ut

Love Linda



tjoho!

Lägger med alla!? hoppas det är bra, själv har jag haft en super mysig idag med min stumpa.
Först så mötes vi upp utanför hos mig sen tog vi en promenad upp på stan för och sedan ta och fixa på brännan lite på vårat stamställe som vi alltid solar på.

Efter det så vart det lite tjejsnack ute på ett fik med kaffe och massa gossip =) alltid lika trevlig när jag är med pullan min =) har alltid lika mycket och prata om.

Sen vart det in på affären för och handla lite innan vi gick vidare hem till mig så vart det lite mer snacka.

Och när min kära vän sen hade åkt hem så börja jag med maten sen vart det äta lite med älsklings Nermin =)

Har sen suttit vid datorn och läst massa bloggar och nu kom jag ut från duschen för en stund sen óch ska nu lägga mig till rätta i soffan hade jag tänkt och kolla lite på tv och mumsa på min Ben & Jerry som jag köpte förut på vägen hem.

Ja det va väl vad min dag hade och erbjuda =)

hoppas alla har en bra kväll

Love Linda

Mulen dag!!!

Dålig som vanligt på och blogg vet inte vad det är med mig nu förtiden, känns lite som att jag har lagt ner bloggen. Intalar mig själv varje gång att jag ska bli bättre på att blogg mer.
Men som vanligt så blir det samma sak varje gång.

Fullt upp med jobb och allt möjligt just nu så känner inte man har tid sen glömmer jag lätt bort ibland att jag ens har en blogg haha, börjar bli lite senil tror jag.

Idag blir det iaf och träffa en tjejkompis och sen dra iväg och sola lite måste lägga på lite på brännan man har lyckats få någorlunda =)

Så just nu sitter ´jag och lyssnar på musik och dricker lite kaffe, och väntar på stumpan ska bli klar och komma hit så vi kan dra upp på stan sen och slänga in oss i solariumet.

Hoppas alla har en super bra dag även om det är mulet.

Får se om jag slänger in något inlägg senare ikväll sen.


Love Linda

http:// http://www.youtube.com/watch?v=-SLM6oR8eu0

RSS 2.0