God kvällens!!!!

Så sjukt trött idag då jag igentligen skulle vara ledig idag men chefen ringde klockan sju i morse och sa det va kris i köket då min arbetskamrat va sjuk, och vi är bara två som jobbar så finns ingen just nu och plocka in.

Så va bara och hålla sig uppe och fixa lite kaffe kolla lite på tv och sen göra sig iordning för och åka iväg och börja jobba kl halv elva plus fick springa ner och boka om tvätt tiden innan jag drog till jobbet då jag skulle tvätta klockan nio.

Så idag är man verkligen seg jobbar imorgon och på fredag också som är uppbokat och då är jag inne på min åttonde dag så man är rätt seg får hoppas på hon är frisk tills på lördag då hom jobbar helgen så man får lite ledigt iallafalla annars blir det och jobba helgen med. men blir fina pengar nästa månad isåfall.

Annars idag så va det bara fort hem efter jobbet slänga i tvätt i maskinen och sen dra igång lite kaffe innan Sara kom förbi på fika som skulle varit på förmiddagen igentligen, sen fixa klart tvätten laga mat innan killen kom hem och nu så har jag precis slängt in en äppelpaj i ugnen.

Varit fullt upp med andra ord idag, men lär sova såååååå skönt inatt för är helt slut.
För övrigt så tar jag en dag i taget just nu då jag har haft det väldigt jobbigt och fortfarande kämpar väldigt hårt med maten. men annars så mår jag bra.

Försöker och skriva i bloggen så ofta jag kan igen då jag haft en period med totalt blogg torka.
Så får hoppas man får lite mer ork för bloggen igen =)

Hoppas alla har en bra kväll.

Nu ska jag kolla äppelpajen och sen slänga mig i soffan och glo lite på tv.


Love Linda



Glad på det yttre men kämpar inombords


Härliga sol!!!!

Underbart väder ute idag men va riktigt kallt i morse närag gick upp bara 6 grader ute så va inget och hurra för men sen så vart det mycket varmare ute så va härligt.

Har som sakt jobbat idag mellan halv elva och två och va riktigt skönt och va tillbaka och jobba i köket igen efter och varit hemma så länge.

Jobba med Mirella idag så idag gick teckenspråken för full fart hehe Mirella som jobbar hos oss är döv så får därför prata teckenspråk med henne men är kul då jag gick en ett årig teckenspråks kurs när jag gick på gymnasiet och har inte haft tillfället och prata det på flera år så är kul nu när man får användning för det igen.

Lite ringrostig är man hehe men kommer fort tillbaka plus Mirella lär upp en mycket på nytt plus jag frågar ofta vad som är tecken för olika saker istället för och behöva bokstavera hela tiden blir lätt jobbigt efter ett tag. men nu har tecknen börja flöda på bra så nu går det lite bättre.

Lite tråkigt bara att man är så stel i fingrarna när man tecknar just nu men är väl så när man är ovan, men ju mer jag får teckna ju mjukar och fortare går det i händerna på mig =)

Jaha då va det fredag igen då sjukt va veckorna går fort nu för tiden, jag som sakt jobbar ju hela helgen mellan 11-14 i köket men det som är lite skönt när man jobbar så hela helgen blir inte förstörd bara för att man jobbar, men tror nog det blir skapligt lungt här iaf.

Ne nu ska jag ficka lite här hemma

hoppas alla får en bra fredag och helg

Love Linda


Mys kväll!!!!

Varit en hel dag med mamma idag och det va verkligen behövligt, fick lite annat och tänka på för stunden.

Sen vart det även en sväng till IKEA med killen också efter han hade slutat jobbet.
Och nu har jag dragit på mig mys kläderna och har precis släng på en ansiktsmask lite ta-hand-om-mig-själv kväll.

Passade på och köpa hem lite nya ansiktsmasker när jag va ute med mamma förut så kände nu att det kunde va skönt med lite mini spa och bara mysa.

Lite mysigt nu när det börjar bli mörkt tidigt på kvällarna är väldigt mycket mys faktor över det =)
Kan tänka mig att det kommer bli mycket tända ljus och film kvällar nu under hösten för min del.

Jag tycker ju igentligen inte om kyla och massa regn och sånt för jag är mer en sommar människa men det är ändå något över hösten som gör att man inte kan låta bli och älska det =)

Ne ska väl fortsätta med mitt lilla mini spa här nu.

Hoppas iallafall att alla har en jätte mysig kväll

Love Linda


God förmiddag!!!

Vakna ännu en dag med ångest och bara känner för och dra täcket över huvudet, men sånt går inte.
Så började dagen i morse med och försöka slita upp mig själv och fixa lite kaffe som jag alltid gör på morgonen.
Och som vanligt så fanns ingen hunger överhuvudtaget så blir väl som det varit sista tiden lever på kaffe hela dagen.

Det ända som jag känner att jag kan dricka utan och få knäpp med ångesten, har börjat märkt på mig själv att jag kollar innehållet på allt jag köper nu förtiden hur mycket kolhydrater och fett m.m det är i allt, känns verkligen inte kul.

Blir bara mer deprimerad av och veta att jag börjar få tillbaka mina ät problem mer och mer, men försöker kämpa på men just nu är det verkligen skit jobbigt.

Vågar inte berätt för mamma heller hur det har börjat bli just nu, för att hon ska slippa känna denna stress och oro som hon hade förut när allt var som värst, ändå känns det jobbigt och inte berätta för henne då jag alltid pratar om allt med min mamma.

Har iallafall gjort mig i ordning nu och sitter och väntar på att mamma ska ringa, får se vad vi hittar på idag ska iallafall klippa henne och min styvfar senare sen.

Imorgon blir det och jobba några timmar och sen så jobbar jag min helg i köket också ska bli skönt och få jobba lite igen efter att ha varit hemma i två veckor på grund av ryggen.
För att min chef kände jag behövde va hemma en vecka till så ryggen skulle bli ordentligt bra.

Ja har väl inte så mycket intressant och skriva om mitt liv just nu. Hoppas på det vnder lite snart iallafall så man kan ha lite kul och skriva om

Hoppas alla har en underbar dag

Love Linda


RSS 2.0