Jobbiga tankar!!!!!!!

Känner att jag har en riktigt tuff period i mitt liv just nu ingentlingen inget jag vill beklaga mig om i bloggen men känner att jag just nu behöver venilera av mig lite.

Just nu så är jag sjukskriven på grund av min rygg som bråkar med inflammation så har varit jobbigt med smärta och behöva va hemma från jobbet och nu vet jag inte ens om jag får behålla min rad längre som vanligt så går det så mycket skit på jobbet om saker och ting och det är inte från mina arbets kamrater kan jag säga så jävla trött på det.

Sen för ett tag sen så öppnade jag mitt hjärta angående om ätstörningar som jag har fått kämpat rejällt med för några år sen. En tuff sjukdom som är ibland svårt och handskas med och som är riktigt jobbigt och leva med.

Jag har nu en period i mitt liv kommit in i en period när det är riktigt jobbigt med min sjukdom som ger mig mycket ångest och som gör att jag blir väldigt ledsen på mig själv och sjukdomen.
Att jag nu har börjat inse att den är tillbaka igen på nytt och det tär verkligen på mig något fruktansvärt.

Jag känner mig så otroligt tomm just nu på grund av det vet inte vad jag ska känna förutom att jag känner mig så arg och besviken för allt som har med denna sjukdom att göra inte ätit på hela dagen och när jag nu för en stund sen tvingar i mig en macka så får jag någon sån otrolig ångest så jag blir arg över att jag har ätit denna macka det sjukt jävla liv och jävla sjukdom jag vill inte mer.

Att få återfall är så himla lätt men det är sååå svårt och få kontroll över den igen det som gör mest ont inom mig att nu igen behöva börja om på steg ett igen och kämpa imot denna plåga.

Jag är rädd för och hamna där jag en gång har varit som nästan förstörde mitt liv!!!!

Jag säger nu god natt och hoppas alla får en bra kväll.

Blir och slänga sig i soffan och titta på film nu för att för en stund få tänka på annat

Love Linda




Mitt glada jag finns för tillfället inte

Go kvällens!!!!

Så arg så jag kokar just nu om jag säger så här sanningen kommer alltid fram ALLTID.
Fick precis reda på att tjej som karln såkallar en av sina bästa vänner som han påstår aldrig har gjort något med. Kom fram idag att dom har strulat och haft ihop det sen tidigare fast han sakt till mig att dom alltid bara har varit nära vänner.

Så jag just nu är så FÖRBANNAD så jag pratar inte ens med honom just nu. så jävla trött på alla små lögner och ljugande så jag spyr på skiten FY FAN.

Kan ljuga om såna jävla små grejor som igentligen inte är något märkvärdigt med som han ljuger om iaf och får det till och bli en sån jävla stor sak för att han ljuger om det.

Och jag får alltid reda på saker för eller senare iaf och det vet han ändå håller han på.
Att han ens har make till och sitta och säga att han älskar mig ne fy fan för mig känns allt bara som lögner tror inte ett skit på vad han säger längre.

Och hur fan kan han sitta och säga till mig när ska du börja lita på mig och börja tro på mig. JA KANSKE NÄR DU SLUTAR UPP OCH LJUGA SÅ IN I HELVETE!!!!!

Han gör bort sig själv och skapar själv att jag börjar ogilla honom mer och mer så som han håller på.

Så som han håller på så funderar jag på va fan han gör med mig igentligen varför är han med mig så som han håller på.

Och när jag drar upp allt så säger han för att han älskar mig hahahaha säger jag bara bull shit tror inte ett skit på det.

Och när jag drar upp om att han gör bort sig sååååå jävla mycket och att han snart kommer bli ensam om han fortsätter som han gör ja då blir han annurlunda i sitt beteende och säger sluta nu Linda och ser ut som han är rädd att jag ska försvinna hur hans liv. JA SNART GÖR JAG FAN DET SOM HAN HÅLLER PÅ.

Ja som ni märker just nu så är jag skapligt förbannad och känner bara för och dra från den här jävla lägenheten så jag slipper se fan skapet.

Hoppas alla har en bättre kväll en mig just nu.

Love Linda



RSS 2.0