Så skönt!

Och vakna och va ledig idag känner verkligen det behövs just nu, vaknade tidigt idag och håller just nu på och tvättar lite som jag inte har hunnit med och göra på jätte länge då jag har jobbat så mycket, så fick passa på nu och det va behövligt kan jag säga fasiken va mycket tvätt det va.

Ska boka en tid till och tvätta senare ikväll med så ska jag dra med alla badlakan och sängkläder och överkast m.m är lika bra och tvätta så mycket som jag kan nu medans jag ändå är ledig och det behöver bli tvättat det med.

Annars idag vet jag inte vad som händer messade min humla för en stund sen för och kolla om hon vill ses en stund idag då jag har tid och träffas så får se om jag får något mess av henne snart och ser om hon har tid och ses en sväng, skulle behöva träffa henne en stund dricka lite kaffe och få snacka av sig lite.

Annars kanske jag drar till jobbet och träffar Fia en stund som jobbar om jag orkar.

Ne vart ett kort inlägg just nu men skriver kanske senare

Love and Kisses

Jag vet!!!!

Är skit dålig på och uppdatera min blogg men har varit så himla mycket på sista tiden.
För bara några veckor sedan visste jag inte om jag skulle ha något jobb kvar då det gick över till och bli privat 1 oktober.

Men fick veta jag fick va kvar som timvik och va riktigt skönt men så fick jag även erbjudande om och få börja lite i köket med så nu i ca två veckor har jag jobbat oavbrutet utan ledighet då jag har inskolats i köket och även jobba nu i helgen.

Så har varit massor och göra och på torsdag så blir jag själv och jobbar i en vecka i köket då Fia som jobbar i köket normalt åker iväg utomlands så är miljoner saker nu som görs

Är helt slut skulle igentligen sluta med att jag skulle jobba nu i ca 17 dagar i sträck men min chef sa igår att jag måste få va ledig lite och vila upp mig så va riktigt skönt för är så trött så är ledig nu tisdag och onsdag och idag va jag bara i köket och fixa med beställningar så jag kan det medans Fia är borta

Känns som man inte har haft tid och fixa här hemma har massor med tvätt som skulle ha behövt tas redan för flera dagar sen men inte har hunnit och ta och nu har jag precis städat här hemma och lite så och jag kan säga att det behövdes verkligen fy fan vad det såg ut här hemma.

Just nu känns det som att jag inte har några krafter kvar i kroppen ska inte klaga då jag är jätte glad över och ha fått mer jobb än vad jag haft dom senaste åren men känner verkligen att dom här två dagarna ledigt verkligen behövs.

Har inte ens hunnit och va ute och kört något som jag känner jag verkligen hade behövt göra men det får vänta nu när det är så mycket med jobbet.

Körkortet kommer ju komma men det tar bara lite längre tid just nu även om jag känner det vore väldigt skönt med körkortet just nu.

Ne nu ska jag ta och fixa det sista och ta en kopp kaffe och sen försöka hinna iväg och sola lite känner verkligen jag behöver koppla av lite.

För är det nån stanns jag kan koppla av så är det när jag ligger och solar är helt för mig själv med bra musik i öronen och bara kan lägga mig till rätta och låta kroppen slappna av.

Och nu ringde precis karln och sa han inte kommer hem förren om några timmar för han måste jobba över så nu vet jag att jag kan åka iväg och sola en stund så det ska jag faktiskt ta och göra för imorgon hinner jag nog inte då jag ska tvätta och lite så.

Hoppas på jag kan bli lite bättre snart på och uppdatera min blogg för det här är ju nästan pinsamt hur dålig jag är på det.

Ne fixa sista nu och sen dra iväg och sola.

Hoppas alla har en super bra höst dag

Kisses and love Linda



RSS 2.0