Tjolahopp!!!!

Sitter just nu hemma och lyssnar på bra musik efter att ha varit i verkstaden och jobbat hela dagen.
Har inte skrivit på ett tag för har legat hemma och varit sjuk och sen haft mycket och göra som vanligt.

I helgen iaf så har jag bara tagit det lungt har inte gjort spec mycket, va till nora en sväng i går med älskling och fixa på hans jobb och sen va vi ute och åkte lite och kolla runt på lite ställen tog en hel dag ute eftersom det va fint väder.

Sen hem till Nermins mamma på middag va mycket trevligt och massa god mat, åkte sen över till min pappa och lämna två tv apparater som dom skulle ha som jag hade låg och skräpa och tog upp plats i min källare så va skönt och få bort det och att det kom till användning.

Sen annars så vart det bara och va hemma och mysa och glo på film hela kvällen. och idag händer inte mycket blir väl och laga lite mat och sen slappa en stund och sen sova.

Upp och jobba imorgon igen,skönt och få vara i verkstaden och även ha någe och göra om dagarna trivs som fan och känns trist tiden snart börjar ta slut, men har jag tur så blir det förlängt.

Så håller tummarna på det. ne ska väl spela lite mer bra musik nu och bara vara för mig själv som jag just nu känner för och bara vara.

Känner mig lite små nerstämd när jag kom hem är skit jobbigt bara kommer sådär och vet inte varför.

Så drar mig undan nu hoppas alla har haft en bra dag och får en bra kväll.

Puss o kram



RSS 2.0