God förmiddag!!!

Vakna för ungefär en timme sen, tog lite sovmorgon idag och det behövdes verkligen, nu har jag börjat på mitt schema på 50% så är lite mer ledig nu och det känns väldigt skönt.

Har inte gjort så mycket än och jobba på senare tid.

Och idag blir det och åka och hälsa på vännen på sjukhuset och se hur det är med honom vart tydligen opererad igår så får hoppas det kommer bli bättre allt snart.

För dom som inte vet så är det så att en vän till mig och killen vart brutalt misshandlad i helgen nästan så det tog livet på honom.

Han har fått gomen sprucken tänderna utslagna sne käke och hjärnblödning och blivit så sönder slagen i ansiktet så dom har fått sy han i ansiktet och så i omgångar för att han är så förstörd.

Och igår vart han opererad så får hoppas allt ordnar sig, ingen vet varför det har hänt det ända vi vet är att han kl 3 natten mellan lördag och söndag hittades i varberga centrum av en säkerhetsvakt som ringde ambulans. Han är svårt misshandlad med allvarliga skador och kan inte prata på grund av att han har fått sån sönderslagen käke.

Är hemsk hur folk kan göra så här, fortsatt och slå på nån fast den ligger ner.
Såna jävla idioter va fan inte långt ifrån att dom tog livet på han.

Och det värsta är att min vän minns ingenting och kan därför inte berätta hur dom ser ut, så där sitter kanske några och läser tidningarna och ser vad det står och vet att dom har gjort det och än så länge kommit undan med det.

Fan det känns verkligen i hjärtat och ha dom tankarna på att dom förmodligen har gjort det och dom är fortfarande på fri fot.

Även om han kanske blir någorlunda ok i ansikte och sånt så kommer han iaf ha men för livet att den brutala misshandel han fått vara med om.

Ne ska ta och göra mig i ordning nu och fixa här hemma innan Nermin kommer hem och det sen blir och åkta till sjukhuset.

Skriver nog mer sen när man kommit hem igen och berättar läget

Hoppas alla har en bra dag idag har ju fått fint väder idag så det får vi tacka för

Puss



Micke midsommar -10

God natt!

Blir och försöka krypa ner i sängen nu och kolla klart på filmen sen försöka sova, ska upp tidigt imorgon och jobba.

Känns som man kommer få väldigt få timmar med sömn och att man kommer va väldigt trött imorgon bitti när klockan ringer.

Hoppas bara på att jag somnar rätt fort efter filmen så jag iaf kan få några timmars sömn.

Hoppas alla har en jätte bra kväll/natt

God natt på er gott folk nu blir det sängen för mig



puss



Sommar!!!

Jaha så sitter man hemma i sin ensamhet och glor på film, ska jobba imorgon mellan 7:30-21:30 och karln har dragit i väg till en kompis och dricker lite öl och här sitter man ensam, fan va trist ska jobba lördag och söndag och hade ju tänkt lite filmkväll eller något nu ikväll eftersom man ska jobba hela dagen och kväll en imorgon och sen dag på söndag men var ändrade planer då killen skulle dricka öl med grabbarna.

Va ju inge vidare kul så vart en rätt tråkig fredag nu känner man, sitter och små tittar på datorn och går en film på tv som man tittar på lite från och till med.

Har små ångest för och behöva jobba i helgen känns inge vidare eftersom alla typ börja sin semester idag och ville hitta på något och jag måste jobba i helgen.

Gick bra för föra helgen jag jobba för då tog alla det ändå lungt och kille passa på och ville umgås med mig eftersom jag skulle jobba hela helgen och knappt kunde göra något så vart film mys typ hela helgen. men nu blev det ju ångest för att alla skulle hitta på något och jag sitter inne en fredag kväll och gör inte ett dugg och har tråkigt, nog försöka gången på länge man har ångest och tycker det är trist och jobba helg. Bara för alla hittar på något och för att jag är ensam ikväll imorgon kommer man ju va lagom trött efter jobbet plus att man iaf inte hinner göra så mycket för måste försöka lägga mig tidigt då jag ska upp kl 6 söndag morgon och åka och jobba kl 7.

Ne ska väl inte beklaga mig mer nu länge sen man skrev iaf.
Ska fortsätta kolla på filmen nu och sen försöka lägga mig skapligt.
Känns ju lagom kul om killen kommer hem sent bara och jag har lagt mig och jag isf vaknar och sen inte kan somna om och sen upp tidigt som fan.

Kommer ju bli lagom sur då, det som jag hatar mest med och jobba helg om ens kille är ute och har kul med kompisarna och sen kommer hem sent när man ska upp tidigt.

Ne forsätta med mitt nu, hoppas alla har en super bra helg iaf

Puss




RSS 2.0