God förmiddag!!!

Vakna för ungefär en timme sen, tog lite sovmorgon idag och det behövdes verkligen, nu har jag börjat på mitt schema på 50% så är lite mer ledig nu och det känns väldigt skönt.

Har inte gjort så mycket än och jobba på senare tid.

Och idag blir det och åka och hälsa på vännen på sjukhuset och se hur det är med honom vart tydligen opererad igår så får hoppas det kommer bli bättre allt snart.

För dom som inte vet så är det så att en vän till mig och killen vart brutalt misshandlad i helgen nästan så det tog livet på honom.

Han har fått gomen sprucken tänderna utslagna sne käke och hjärnblödning och blivit så sönder slagen i ansiktet så dom har fått sy han i ansiktet och så i omgångar för att han är så förstörd.

Och igår vart han opererad så får hoppas allt ordnar sig, ingen vet varför det har hänt det ända vi vet är att han kl 3 natten mellan lördag och söndag hittades i varberga centrum av en säkerhetsvakt som ringde ambulans. Han är svårt misshandlad med allvarliga skador och kan inte prata på grund av att han har fått sån sönderslagen käke.

Är hemsk hur folk kan göra så här, fortsatt och slå på nån fast den ligger ner.
Såna jävla idioter va fan inte långt ifrån att dom tog livet på han.

Och det värsta är att min vän minns ingenting och kan därför inte berätta hur dom ser ut, så där sitter kanske några och läser tidningarna och ser vad det står och vet att dom har gjort det och än så länge kommit undan med det.

Fan det känns verkligen i hjärtat och ha dom tankarna på att dom förmodligen har gjort det och dom är fortfarande på fri fot.

Även om han kanske blir någorlunda ok i ansikte och sånt så kommer han iaf ha men för livet att den brutala misshandel han fått vara med om.

Ne ska ta och göra mig i ordning nu och fixa här hemma innan Nermin kommer hem och det sen blir och åkta till sjukhuset.

Skriver nog mer sen när man kommit hem igen och berättar läget

Hoppas alla har en bra dag idag har ju fått fint väder idag så det får vi tacka för

Puss



Micke midsommar -10

Kommentarer
Postat av: maggan!!!!

hej gumman!!! titta in lite... säger bara GRATTIS gumman,, du förtjänar en bra karl!!!! allt bra??? kramar maggan

2010-08-05 @ 21:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0